Prijavite se

Kontakt O nama Veleprodaja Recepti Galerija Proizvodi

Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Montefish.me internet stranica može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima. Pružalac usluga (prodavac) je Montefish d.o.o., a kupac je posjetilac ovih stranica koji popuni elektronsku porudžbu, pošalje je pružaocu usluga te izvrši plaćanje uplatom na žiro račun, kreditnom karticom ili pouzećem.

MINIMALNA ONLINE PORUDŽBINA
Minimalna porudžbina za fizička lica iznosi 10 eura.

CIJENE
Sve cijene su izražene u eurima i u njih je uračunat PDV. Montefish doo zadržava pravo promijene cijena svog asortimana u svakom momentu.
Cijene navedene na web prodavnici važe samo za web prodavnicu, i mogu se razlikovati od cijena u maloprodajnim objektima ili na veleprodaji.
Kupac plaća artikal poručen putem web shopa po trenutno izraženoj cijeni, u trenutku kupovine artikla.

Montefish doo zadržava pravo manje korekcije računa prilikom porudžbine sviježe i zamrznute ribe, školjki i plodova mora, i druge robe čija se cijena obračunava po kilogramu.
Korekcija cijene se primenjuje u zavisnosti od izmjerene količine artikla, o čemu će kupac biti blagovremeno obaviješten prije isporuke.

Konačan račun će biti dostavljen kupcu na email preko kog je registrovan na sajtu i preko kog je izvršio porudžbinu. Nakon dostave računa i potvrde, iznos Vašeg računa se smatra konačnim.
Ako kupac ne primi potvrdu porudžbine na email nakon što je istu zaključio, ima pravo da o tome obavesti prodavca koji će mu je u najkraćem mogućem roku dostaviti.

ISPORUKA
Montefish doo vrši besplatnu dostavu robe svojim kupcima. Nakon izvršene porudžbine, isporuka će biti izvršena po dogovoru ili najkasnije u roku od 5 radnih dana.
Kupac će blagovremeno biti obaviješten o danu isporuke.

Montefish doo vrši dostavu do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi dostava se vrši do ulaza u zgradu, gde je kupac dužan da je preuzme.

U skladu sa zakonom, nedeljom isporuku ne vršimo.

PLAĆANJE
Plaćanje se može izvršiti prethodnom uplatom na žiro račun ili po pouzeću - gotovinom ili kreditnom karticom.
Ukoliko plaćanje vršite gotovinom, molimo Vas da pripremite tačan iznos prije isporuke.

REKLAMACIJE
Montefish doo se obavezuje da isporuči robu koja je tehnički i zdravstveno ispravna i koja odgovara opisu proizvoda sa web sajta.
Slika koja ilustruje proizvod na sajtu ne mora identično odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može ovaj segment reklamirati.
Naknadne reklamacije ne primamo. Molimo Vas da prilikom pouzeća robe i pre plaćanja istu proverite.

OTKAZIVANJE PORUDŽBINE
Porudžbinu je moguće promijeniti ili otkazati u roku od 24 sata od slanja porudžbine, putem email-a ili kontaktiranjem naše veleprodajne službe.