Prijavite se

O nama Proizvodi Veleprodaja Recepti Galerija Kontakt

O nama

Kompanija Montefish d.o.o. osnovana je 2001. godine u Tivtu. U početku smo se bavili samo ulovom svježe ribe, da bismo tokom vremena proširili svoju djelatnost na proizvodnju, uvoz, izvoz, pakovanje i distribuciju svježe i zamrznute ribe i plodova mora.

Vrhunski kvalitet proizvoda je naš imperativ. Zato se naša uzgajališta nalaze na Verigama, najčistijem dijelu Boke Kotorske, jer je čista morska voda osnovni uslov za kvalitetan uzgoj ribe i školjki.

Stalna želja za usavršavanjem i usvajanjem novih znanja, unaprijeđivanje poslovanja, kao i neprekidno ulaganje u ljudske resurse i tehnologiju garant su da će naši kupci da dobiju svježe, kvalitetne i sigurne proizvode.

Brzina i kvalitet naše usluge potvrđene su HACCP (2010) sertifikatom, kao i brojnim nagradama na prehrambenim sajmovima. Takođe, radimo i na uvođenju ISO 9001 standarda koji će nam omogućiti još kvalitetnije upravljanje poslovnim procesima. To su razlozi zbog kojih možemo sa sigurnošću tvrditi kako uspješno ostvarujemo svoje poslovne ciljeve i predstavljamo vodeću kompaniju u Crnoj Gori u oblasti proizvodnje i trgovine svježom i zamrznutom ribom i plodovima mora.

Veliki ulov

Svježa riba do vaših trpeza stiže pravo iz morskih dubina.

Proizvodnja

Posebno smo ponosni na svježu oradu, brancin, mušlje i kamenice iz našeg uzgoja.

Transport

Brza i tačna isporuka vozilima sa najsavremenijim rashladnim sistemima.

Kvalitet

Najukusniji obroci u mnogim restoranima i hotelima su potvrda našeg kvaliteta.