MONTEFISH

SAMO NAJBOLJE

je za nas dovoljno dobro! U našem asortimanu nalaze se isključivo najsvježija riba i najkvalitetniji morski plodovi.

text
image

O kompaniji line

Kompanija Montefish d.o.o. osnovana je 2001. godine u Tivtu. U početku smo se bavili samo ulovom svježe ribe, da bismo tokom vremena proširili svoju djelatnost na proizvodnju, uvoz, izvoz, pakovanje i distribuciju svježe i zamrznute ribe i plodova mora.

Vrhunski kvalitet proizvoda je naš imperativ. Zato se naša uzgajališta nalaze na Verigama, najčistijem dijelu Boke Kotorske, jer je čista morska voda osnovni uslov za kvalitetan uzgoj ribe i školjki.

Stalna želja za usavršavanjem i usvajanjem novih znanja, unaprijeđivanje poslovanja, kao i neprekidno ulaganje u ljudske resurse i tehnologiju garant su da će naši kupci da dobiju svježe, kvalitetne i sigurne proizvode.

Brzina i kvalitet naše usluge potvrđene su HACCP (2010) sertifikatom, kao i brojnim nagradama na prehrambenim sajmovima. Takođe, radimo i na uvođenju ISO 9001 standarda koji će nam omogućiti još kvalitetnije upravljanje poslovnim procesima. To su razlozi zbog kojih možemo da kažemo da uspješno stremimo našem cilju – da postanemo vodeća kompanija u Crnoj Gori u oblasti proizvodnje i trgovine svježom i zamrznutom ribom.

icon

TRANSPORT

Brza i tačna isporuka obavlja se vozilima sa najsavremenijim rashladnim sistemima.

icon

ULOV

Svježa riba do vaših trpeza stiže pravo iz morskih dubina.

icon

PROIZVODNJA

Posebno smo ponosni na svježu oradu i brancin, kao i na školjke, mušlje i kamenice iz naše sopstvene proizvodnje.

icon

KVALITET

Najukusniji obroci u mnogim restoranima i hotelima najbolja su potvrda kvaliteta naših proizvoda.

Našim poslovanjem upravlja strast za kvalitetnom morskom hranom. I oko toga ne pravimo kompromise. Jedno od naših najvažnijih pravila je da isporuku vršimo samo tamo gdje možemo da stignemo za najviše četiri sata. Jedino tako obezbjeđujemo da proizvodi koji stižu do naših klijenata budu svježi skoro kao u trenutku kada su izvađeni iz mora.

Uvijek svježe line

Raznovrsna ponuda line

Osim ulova na otvorenom moru, od 2013. godine pokrenuli smo i sopstvenu proizvodnju ribe i morskih plodova. Iako je to bio veliki izazov koji zahtijeva mnogo vremena i ogromnu pažnju, naša spremnost i želja da se razvijamo urodila je plodom. Danas u našim kavezima uspješno uzgajamo brancin i oradu, a na našim plantažama školjke i mušlje, koje su zbog idealne lokacije uzgajališta izuzetnog kvaliteta.

Pored svježe i zamrznute ribe (cijele ili očišćene), u našoj ponudi nalaze se i usoljena i marinirana riba i morski plodovi, azijski program namijenjen za suši, školjke, pečurke i maslinovo ulje, začini, čajevi, kao i ekskluzivni proizvodi poput kavijara.